Minden más- ezek is mi vagyunk
2017-01-28
Légy Önmagad fotózás
Légy Önmagad
fotózás
Slider

Ez az a menüpont, amelyben általában az „Átváltoztatunk” néven fordul elő. Rágódtunk eleget mi is legyen a neve. Előbb-utóbb lesz egy NKM-esebb neve, de addig is feltétlenül egyetértünk abban, hogy nem akarunk senkit sem átváltoztatni, ám ha mégis másképpen fogsz kinézni megszokott önmagadhoz képest, nos akkor igazán komoly kibontakozásnak leszel hőse vagy hősnője. Lehetsz szinte bármi vagy bárki, aki-ami benned lakik. Pin Up girl éppúgy, mint James Dean… És nem csak kinézetre, hanem a kornak és stílusnak megfelelő körülmények-díszletek között. Minden más, de még az átváltozásoknál is a lényeg, hogy amit mutatunk, az valóban ott legyen Benned. Ne rád aggassuk, hanem sugározzon Belőled! Természetesen ezek a fotózások nem csak a „kosztümös” nagy sminkes részről szólnak, hanem készülnek klasszikus portfólió és divatfotók is, sőt akár glamour, buodoir képekre készítésére is van lehetőség. A csomagok között megtalálod a Hozzád illőt, de ha nem boldogulsz, kérhetsz egyedi ajánlatot is.

Hol, mikor, kikkel, milyen ruhában, mit vigyünk, milyen stílusú képek lesznek?

Hol?
Műteremben, vagy szabadban, de akár egy-egy elegáns hotelben vagy érdekes bárban, sőt az utcai forgatagban is kivitelezhető. Mindegyik helyzetnek megvannak a maga előnyei. A stúdióban minden professzionális, a fényektől a hátterekig, a helyiség méretétől a berendezésig. Az egyéb helyeken elég sok mindent kell még számításba venni. Az biztos, hogy mindegyik megoldás értékes és szép környezetet biztosít. A klasszikus glamour sorozathoz megfelelő választás esetenként egy minimális berendezéssel bíró műterem is, míg a boudoir sorozatokhoz szépen illik egy veretes, luxust sem nélkülöző enteriör.
Mikor?
Amikor szeretnéd. Egyeztetés kérdése.
Miben, hogyan?
Ékszerekkel, ízléses kellékekkel- kalapokkal, legyezőkkel, stb tudunk szolgálni bőséggel. De ha van valami olyan cipő, fehérnemű, vagy bármilyen szívednek kedves tárgyad, amit szeretnél a fotózáson, akkor hozd el, belekomponáljuk. Mindent megtervezünk, miután a fotózást megelőző beszélgetésen kialakítjuk, hogy milyen koncepció mentén hozzuk létre a személyes varázslatodat. Egyeztetjük, hogy milyen díszletben, miliőben, ruházatban készül el a kreatív portfóliód.
Legyen smink vagy sem, milyen legyen a hajam?
Ha valahol, itt nagyon és kifejezetten lesz sminked, amely a szokásosnál lehet kicsit hangsúlyosabb lesz, de ez igaz a frizurára is. Mindezeket saját sminkesünk, fodrászunk kiváló színvonalon megoldja, és a fotózás alatt mindvégig segítségedre lesz. A helyszínen készül a sminked és frizurád, így a smink esetében natúr, sminkeletlen arccal érkezz, kérlek. A frizuránál pedig lényeges, hogy frissen mosott legyen, de ne legyen rajta lakk, wax vagy egyéb formázó!
Kényes kérdés még sokszor napjainkban is a férfiak esetében a „smink”. A bőr hibák és felesleges bőrfényesedés ellen a fotózáskor nem árt egy kis alapozó. Ezt a helyszínen megoldjuk, és a fotózás után le is töröljük. De természetesen ez a képeken nem látszik, éppen ellenkezőleg, ettől lesz természetes hatása a bőr textúrájának.
Mit vigyek a fotózásra?
Bármit, amit a képeken szeretnél látni magadon kívül. Kedvenc tárgy, bármi, ami eszedbe jut e sorok olvasásakor, az biztos jó ötlet lehet, vagy jó ötletet adhat :) Ha van párod, akár őt is. Abban biztosak lehettek, hogy ízléssel és eleganciával komponáljuk a képekbe a hozott „anyagot”! Mindent egyeztetünk, így nem marad kétséged.
Összesen mennyi időt szánjak a fotózásra?
A választott csomagtól függ. A fotózás maga 1-3 óra időtartam közötti. De erre, ha a helyszínen készül a smink és frizura, rá kell számolni kb 1,5-2 órát, de akár többet is. Annak függvényében, hogy mennyire bonyolult sminket és frizurát szeretnél. Ezt idegen műterem esetében hozzászámítják a műterem bérlet idejéhez!

A fotózásokról általában

Személyes találkozás, vagy telefonos egyeztetés
A fotózásokat mindig megelőzi legalább egy személyes telefonbeszélgetés, vagy találkozó. Mi az utóbbit preferáljuk. Ahol adott esetben néhány próba képet is készítünk. Ez természetesen Neked nem jár sem fizetnivalóval, sem kötelezettséggel. Az idődet kell rászánnod. Egy fotósorozat, egy döntés. Bizalmat szavazol nekünk. Mi pedig azzal is igyekszünk meghálálni a bizalmadat, hogy nem egyszerűen, bár profi tudással, kattogunk a profi gépeinkkel, hanem Téged szeretnénk fotózni. Nem valakit, aki akar egy képet, egy sorozatot, hanem Téged. Ha a megbeszéléskor kételyeid maradnak, minden nehéz érzés nélkül elválunk. Sőt akár ajánlunk olyan fotóst, akivel nagy valószínűséggel tudsz együtt működni. Számunkra az egyik legfontosabb dolog az ügyfél bizalma. Anélkül lehetetlen lélekkel, élettel teli profi képeket készíteni. Anélkül szakszerű fotókat lehet csinálni. Még a hangzásában is óriási különbség van a két mondat között, hát még a fotográfiai végeredményében! Ha tetszik, amit kínálunk, jöhet a részletek egyeztetése. Milyen fotókat szeretnél, szeretnétek, hol, mikor, hányan, kell-e fodrász, sminkes stb. Ha van elképzelésed a fotókról, megbeszéljük! Nyitottak vagyunk a Te ötleteidre, de természetesen adjuk a magunkét is. Lényeges ez a beszélgetés, hiszen a készülő képeken nem egyedül leszel, ott lesz a mi látásmódunk, a mi egyéniségünk is. Így valóban fontos, hogy meglegyen az összhang!
A fotózás menete
Egyeztetett fotózási helyen és időben még egyszer átvesszük, hogy mit is szeretnénk láttatni a képeken. Ellenőrizzük, hogy minden úgy van-e, ahogy szeretnénk- ruha, kellék, smink, frizura stb. És ahogy illik, elkezdjük a fotózással egybekötött beszélgetést. Az eddigi összes fotózásunk egy jó hangulatú, beszélgetős, olykor mélységeket is érintő baráti hangulatú önbizalom építő tréning is volt. Ha szeretnéd, helyben megnézheted már menet közben a készült képeket, sőt arra is van módod, hogy egy képről, mini-retussal igazított verziót is láss. Az a célunk, hogy lásd, hogy szép és eredeti vagy!
A fotósorozatokat „felépítjük”, így különösen a speciális, mint a kreatív portfólió jellegű fotósorozatnál sem úgy kezdünk, hogy „állj a gép elé, és hajrá”. Pár perc és hozzászoksz a fényekhez, az objektív mögül beszélő fotóshoz :) Kattintunk pár beállító képet, és egyszer csak azt veszed észre, hogy egyéniséged minden színében kibontakozva állsz a kamera előtt. És nem mellékesen van egy jó adag remek képed. Ugyanez igaz valamennyi fotózásunkra. Valljuk, hogy valakit fotózni; a lelkét, a személyiségét megmutatni, nagyobb bizalom és lemeztelenedés, mint ruhátlanul pózolni a kamerának.
Miért kell a retus, akár mini, akár nagy?
Egyszerű: amikor fotózunk, az egész teret látjuk, egységet látunk, míg a képen már ennek egy kiragadott, hangsúlyos részletét. Az sem elhanyagolható, hogy az emberi szem 20 fényértéknyit lát, míg a legjobb optikákkal rendelkező fényképezőgépek is csak ennek a felét, 10-11-t. Azaz a kijelzőn megjelenő nyers kép kevésbé részletgazdag, kevésbé „színes-fényes”, kevésbé éles ahhoz képest, mint amit a valóságban látunk. Ezt korrigálni kell- ez az digitális utómunka, digitális „képelőhívás”. Akkor jön a retusálás, ha van valami, amit nem szeretnénk a kész képen látni. Óhatatlanul lehetnek olyan kis zavaró elemek, amikre semmi szükség nincs a képen, egy rossz helyen lévő, a kompozícióban zavaróan ható konnektor, kis szösz a padlón- pedig előtte egészen biztosan feltakarítottunk, egy rossz helyen belógó hajszál, egy tökéletes tekintetnél egy rossz árnyék stb. A retusálás nem azonos a digitális plasztikai sebészettel! Ellenben az tény, hogy a lehetőségek egy, az utómunkában járatos szakember kezében szinte végtelenek. A kettő között kell egy szép, és őszinte elismerést kiváltó digitális utómunkát, azaz digitális képkidolgozást, retusálást felmutatni. Ez egy olyan valami, amiről nem tudod, hogy ott van, de olyan pluszt ad a képhez, amelyet nem tudsz megnevezni, de nem más, hanem szebb, több, jobb lesz általa a kép.
Mi történik a fotózás után
Átnézzük a képeket, kiválogatjuk. A kidolgozott képeket a lehető leghamarabb, általában egy héten belül megkapod az egyeztetett módon. Természetesen vannak rövidebb és lehetnek picit hosszabb utómunkás időszakok is, különösen a fotókönyves megoldások esetében lehet kicsit hosszabb idő az anyag átadásáig.
Fotózás utóélete
Ha nincs ellenedre egy-két közösen egyeztetett képedet feltesszük a galériáink egyikébe. Természetesen azzal sincs gond, ha nem szeretnéd a képeidet a nagy nyilvánossággal megosztani. Mi akkor is büszkék vagyunk a munkánk eredményére és Rád, ha ezt nem tudjuk a világgal megosztani. Annak azonban örülünk, ha elégedettségedet jóhírünk továbbadásával is kifejezésre juttatod, vagy azok közé tartozol, akik visszatérőként jönnek hozzánk.
A fotók utóélete
Alap esetként archiváljuk két külön adathordozón a képi állományt. De kérheted teljes törlést is. Ebben az esetben bármi történik a nálad lévő példányokkal, nem lehet pótolni őket, csak egy újabb fotózással. Mi 2 évig tartjuk meg a készült felvételeket. Így ha nálunk megvannak, akkor 2 éven belül digitálisan bármikor díjmentesen újra a rendelkezésedre bocsájtjuk az anyagot, ha a tiéd eltűnne.

Fantázia fotózás stúdióban - „Classic” csomag

55 000HUF

A csomag tartalma

 • ötleteket és javaslatot arra, hogy milyen önmagadat valósítsuk meg a karakterfotózás során
 • 1 óra fotózás 2 háttérben- enteriőrben, 1 a választott stílushoz, karakterhez illő ruházatban
 • vagy 1 óra fotózás 1 háttérben- enteriőrben, 2 szett, a választott stílushoz, karakterhez illő ruházatban
 • 12 darab, utómunkával finomított képet digitálisan
 • a kidolgozott 12 képet 10x15 cm méretben papírképen is
 • 1 db általad választott képet 20x30 cm méretben papírképen
 • segítséget az ideális pózokhoz, előnyös beállásokhoz
 • exclusive kellékek: kalapok, kiegészítők, ékszerek stb, változatos és professzionális fények- hátterek
 • stylist segítség, 20 éves tapasztalattal állunk rendelkezésre
 • a frizura és smink tervet a csomag tartalmazza

Fantázia fotózás stúdióban - „Extra” csomag

85 000HUF

A csomag tartalma

 • ötleteket és javaslatot arra, hogy milyen önmagadat valósítsuk meg a karakterfotózás során
 • 2 óra fotózás 2 háttérben- enteriőrben, 2 fotóssal
 • 2-3 szett, a választott stílushoz, karakterhez illő ruházatban
 • 20 darab, utómunkával finomított képet digitálisan
 • a kidolgozott 20 képet 10x15 cm méretben papírképen is
 • 1 db általad választott képet 20x30 cm méretben papírképen
 • zenés slide show a fotózás során készült képekből, 25-30 képből összeállítva
 • fotónyomatos DVD, rajta a kidolgozott képek digitálisan és a slide show MP4 videó formátumban
 • segítséget az ideális pózokhoz, előnyös beállásokhoz
 • exclusive kellékek: kalapok, kiegészítők, ékszerek stb, változatos és professzionális fények- hátterek
 • stylist segítség, 20 éves tapasztalattal állunk rendelkezésre
 • a frizura és smink tervet a csomag tartalmazza
 • frizura és sminkkészítést a csomag tartalmazza
További képek kidolgozása, vagy plusz papírképek rendelése: Igény szerint további papírképeket rendelhetsz az alábbiak szerint a választott fotókból. Ha a választottakon kívüli fotókból szeretnél további képeket, úgy képenként az utómunkára 1500ft munkadíj is felszámításra kerül:
10×15 cm méretű papírkép: 85,-Ft/db
13×18 cm 125,-Ft/db
15×21 cm 350,-Ft/db
20×30 cm 900,-Ft/db
30×45 cm 1.800,-Ft/db

Fotókönyv: Szintén igény szerint fotókönyvet is készíthetünk a képekből. Ezt minden esetben egyedileg egyeztetjük. Kizárólag hagyományos fotó előhívásos exclusive minőségben dolgozunk. Ujjlenyomatmentes, elegáns selyemfényű fotópapírra nyomtatjuk a képeket. A könyv méretétől és a belekerülő képek darabszámától függ az ár.

Díszdobozos vagy normál dobozos fotónyomatos dvd rendelése rajta a kidolgozott képek digitálisan. Slide show rendelhet MP4 videó formátumban- ennek az ára 5000ft:
• Díszdobozos, fotónyomatos dvd példányonként 3000ft
• Normál dobozos, dvd példányonként 1000ft

Sminkes és fodrász: Lehetőség van a fotózás előtt, a helyszínen sminkes és fodrász segítségét is igénybe venni – ha erre igény van, akkor ezt előre egyeztetni kell.
• Sminkes szolgáltatás díja 5.000 Ft/fő
• Fodrász szolgáltatás díja 5.000 Ft/fő

Más műteremben vagy kültéri helyszínen való fotózás lehetősége: Ha nem a saját műtermünkben fotózunk, úgy plusz költség a kiszállási díj és adott esetben a műterem bérleti díja. - ez stúdiónként változó, általában 3500 Ft/órától 10-15.000 Ft/ óráig terjedhet. Kiszállási díj Tatabányán kívül 70 Ft/km; Tatabányán belül kültéri helyszínre díjmentes. Tatabányán belül pl az otthonodban, a szükséges stúdió felszerelés szállításával, illetve Tatabánya 35 km-es vonzáskörzetében 5000 Ft a kiszállási díj.

Nézd meg a többi csomagunkat is

 • Minden más- ezek is mi vagyunk

  Ezek a fotózások jellemzően a nőkről szólnak, bár ritkán ugyan, de férfiember is került már a kameráink elé. Az akt fotózás egy sokat vitatott ága a fotós szakmának. Vannak elítélői, akik pusztán pucérkodásnak ítélik, és vannak hívei, akik a legtökéletesebb alkotás, a test szépségének megörökítését látják benne. Egyértelműen az utóbbit képviseljük. Azonban képeinken nem pusztán a test látványának bemutatása a cél. Talán kicsit ambivalensnek tűnik, de bármelyik glamour, boudoir vagy aktfotózásunkkor is a modell lelkét fotózzuk. Ettől lesz hangulata, stílusa a képeknek.
 • Rendezvény és riportfotózás

  Ezek a fotózások jellemzően a nőkről szólnak, bár ritkán ugyan, de férfiember is került már a kameráink elé. Az akt fotózás egy sokat vitatott ága a fotós szakmának. Vannak elítélői, akik pusztán pucérkodásnak ítélik, és vannak hívei, akik a legtökéletesebb alkotás, a test szépségének megörökítését látják benne. Egyértelműen az utóbbit képviseljük. Azonban képeinken nem pusztán a test látványának bemutatása a cél. Talán kicsit ambivalensnek tűnik, de bármelyik glamour, boudoir vagy aktfotózásunkkor is a modell lelkét fotózzuk. Ettől lesz hangulata, stílusa a képeknek.
 • Te meg Én fotóparti

  Ezek a fotózások jellemzően a nőkről szólnak, bár ritkán ugyan, de férfiember is került már a kameráink elé. Az akt fotózás egy sokat vitatott ága a fotós szakmának. Vannak elítélői, akik pusztán pucérkodásnak ítélik, és vannak hívei, akik a legtökéletesebb alkotás, a test szépségének megörökítését látják benne. Egyértelműen az utóbbit képviseljük. Azonban képeinken nem pusztán a test látványának bemutatása a cél. Talán kicsit ambivalensnek tűnik, de bármelyik glamour, boudoir vagy aktfotózásunkkor is a modell lelkét fotózzuk. Ettől lesz hangulata, stílusa a képeknek.